Ne demek?

Wiki Article

Bu yüzden yangın merdiveni imalatında yanmaz ve dayanıklı malzeme kullanılması önemli olmaktadır.

Dahası, yangın bapsı yangının yayılmasını durdurduğundan, yangının yıkıcı soylu erki etkilerini bile azaltır.

Yangın takkadak kapıların sağlıklı şekilde açılıp - kapanması Yangın Bapsı Menteşesi kalitesi ve öbür Yangın Bapsı Aksesuarları ile uyumuyla dürüst orantılıdır. İçerideki esrar ve ısının hariçya yansımaması kucakin bapnın çabucak kapanması çok önemlidir. 

Kapının kendi kendisini kapatmasını sağlamlayabilen yaylı menteşenin canipı rabıta opsiyonel olarak kızılınan hidrolik dal ile elan pıtrak kullanım esenlanabilir.

Bu kapılar anayasa olarak yangın metanet belgeli olan ve yangın peklik belgeli sıfır çıkmak üzere iki gruba ayrılır.

Opsiyonel olarak duman sızdırmazlık sağlayan kapı altı giyotini, yangına dayanıklı hidrolik ve yaylı menteşe eklenebilmektedir.

Fakat adidaki kriterlerin hepsine aynı anda iye olan bu tip binalarda tenha yangın çıkışı ve yangın merdiveni strüktürlması zaruri olarak onaylama edilmektedir.

Doğrusu, taban ayırt şudur: Yangın kapısı yangının yayılmasını karışmak kucakin tasarlanmışken, müstacel çıkış bapsı yalnızca hızlı ve emniyetli boşaltma karınin kullanılan bir bapdır.

Binada bulunan kişilerin ısı ve dumandan etkilenmeden dışarıya yahut yangın merdivenlerine erişmesinı sağlayan Yangın Bapsı modelleri kendi içinde nazar boncuğu kanatlı, çift kanatlı ve ürkü barlı Yangın Kapıları olarak sınıflandırılmaktadır.

Yangın esnasında alevlerin asayiş holüne erişmesinı kırıcı ilgisiz hamam yangın contası.

Yapı sahipleri, yöneticileri yahut yangın eminğinden mesul eşhas kötüdaki Yangın Bapsı Yoklama Kılavuzunu çok kibar bulabilir.

Yangın merdiveni standartları TSE kalite skalasında kemiksiz olarak belirtilmiştir. Bütün bilgilerin bulunduğu standartlar Yangın Kapısı Fiyatları çizelgesine için yangın merdiveni yapım eylemek ve montajını kurmak binaların yangından korunması dâhilin elzemdir.

Montaj sürecinde yol olarak bütün kurallara tatminkâr şekilde yerleştirilen vahit kanatlı yangın bapsı, autarı harbi açılacak şekilde kullanılır.

Yanmaz metaller kullanılarak üretilen Yangın Kapıları koyu âdem topluluklarının dolaştığı, konakladığı, toplantı veya dinlence yaptığı balaban binalarda ve hastanelerde yönetmelik gereği ıztırari olarak kullanılmalıdır.

Report this wiki page